vineri, 23 septembrie 2016

Ce materile si culori se recomanda pentru cardigane si pulovere

Pentru ca a venit sezonul rece, trebuie sa va orientati catre hainele mai groase, dar care sa fie si confortabile penrtu copilul dumneavoastra. De multe ori gecile sau jachetele nu sunt suficiente pentru diminetile sau serile friguroase, astfel ca Yolka vine cu o solutie in aceasta privinta: cardigane si pulovere baieti.

Materiale

Indiferent despre ce model vorbim, materialul este foarte important pentru ca el este cel ce asigura protectia de frig a micutului si confortul acestuia. Daca va doriti sa optati pentru lana, trebuie sa fiti atenti deoarece de multe ori acest material este deranjant pentru piele. De asemenea, casmirul poate fi o alegere perfecta, insa de multe ori este mai costisitoare. Bumbacul ramane in continuare o alegere buna, mai ales in combinatie cu alte tipuri de tesaturi pentru ca mentine caldura si este lejer de purtat. Yolka va pune la dispoiitie o gama larga de cardigane si pulovere baieti, din cele mai bune materiale, prietenoase cu pielea copilului dumneavoastra.

Modele

Unul dintre cele mai importante aspecte, chiar si pentru baieti este modelul hainei pe care o poarta deoarece asta este primul lucru care le atrage privirea. Din fericire aveti de unde alege pentru ca pe piata exista numeroase tipuri de haine pentru baieti. Cele mai cautate sunt cardinele din materiale mai groase, care se inchid cu nasturi in fata. In ceea ce priveste puloverele, parintii prefera de multe ori modele simple, sub care sa poate fi purtata o camasuta sau un tricou.

Culori

Culorile anului toamna-iarna 2016 raman constante, in sensul ca vor putea fi purtate atat nuante mai reci, cat si nuante mai calde sau chiar cu diferite imprimeuri mai stridente. Printre cele mai cautate culori regasim albastrul, rosu, gri, crem sau verde, iar printre nonculori, negrul. Toate aceste cardigane si pulovere le puteti gasi pe Yolka, la un pret avantajos, pentru buzunarele tuturor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu