sâmbătă, 17 septembrie 2016

Unde se pot caza turistii in Bucuresti

Bucurestiul este tot mai vizitat de la un an la altul, in special in lunile de vara, cand localnicii parasesc orasul de fiecare data cand au ocazia, insa turistii il iau cu asalt. Preturile mai mici decat in strainatate si numeroasele activitati propuse sunt ca un magnet pentru straini, iar locuri de cazare sunt suficiente pentru toata lumea, de la 2 pana la 5 stele si tarife pentru toate buzunarele.

Unde ne cazam in capitala?



Totul tine de preferintele fiecaruia, dar si de bugetul alocat. Cele mai multe persoane prefera sa fie cat mai aproape de centru, insa in acest caz tarifele cresc considerabil, motiv pentru care cei ce nu isi permit astfel de sume sunt nevoiti sa se reorienteze. Cu toate acestea, oricine isi doreste sa plateasca cat mai putin, astfel ca o optiune de cazare in Bucuresti ce merita luata in calcul este apelarea la regimul hotelier.

Avantaje importante



Pe aceasta cale, pentru un apartament cu 2 camere, de exemplu, situat in apropiere de centrul vechi, se plateste circa 200 de lei pe noapte, insa pot fi cazate 4 persoane in conditii grozave. Pretul pentru o camera de hotel in aceeasi zona incepe de la 250-300 de lei si pot fi cazate doar doua persoane. Mai mult, sunt disponibile apartamente pentru toate gusturile, cu dotari si finisaje echivalentul a 3, 4 sau 5 stele.

In schimb, printre dotarile de baza care nu lipsesc se numara bucataria bine mobilata, ce reprezinta un adevarat plus pentru cei care prefera sa gateasca decat sa serveasca masa in oras, internet wireless pentru toti cei care vor sa fie la curent cu tot ce-i nou, baie proprie, masina de spalat, televizor led si multe altele. Astfel o optiune de cazare in Bucuresti ce merita luata in calcul este apelarea la regimul hotelier, intrucat avantajele sunt semnificative.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu