duminică, 16 octombrie 2016

Lenjeriile din finet sunt de o calitate superioara

Una dintre cele mai bune alegeri pe care o poti face atunci cand cauti lenjerii de calitate este sa te orientezi dupa materialele cele mai calitative, dar care sa promita si un design special, unic, pe gustul tau. La Casa New Concept, cu siguranta, oricine isi va gasi ceva pe plac, iar lenjeriile de finet se deosebesc de toate celelalte prin faptul ca sunt folosite cele mai bune materiale, cu tesaturi adecvate, ce asigura o culoare intensa pentru o perioada mai lunga de timp, chiar si dupa mai multe spalari.
De asemenea, finetul satinat poate sa schimbe atmosfera dintr-un dormitor, transformandu-l intr-unul mai atragator, mai elegant si mai placut.  Pe site sunt disponibile modele atat pentru camera copiilor, cat si pentru dormitorul adultilor, de la cele simple, clasice, pana la cele mai colorate, mai distractive si pline de imaginatie.

Intretinere fara probleme

Pentru a intretine niste lenjerii de finet nu este nevoie de o atentie speciala, fiind foarte putine reguli ce trebuie respectate pentru o durata mai lunga de viata. Astfel, la procesul de spalare nu se recomanda folosirea substantelor de inalbire, dar nici setarea masinii automate la o temperatura mai mare de 40 de grade, in timp ce pentru calcare, temperatura maxima admisa este de 130 de grade.

Dimensiuni variate

Casa New Concept propune astfel de produse de dimensiuni variate pentru a se potrivi de minune pentru toate tipurile de paturi, de la cele de o singura persoana, la cele de doua sau medii, pachetul incluzand si fetele de perna, fiind alcatuit din 6 piese.

Economii

Preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, ocazie cu care clientii nu mai sunt nevoiti sa astepte perioada reducerilor pentru a beneficia de cele mai atractive tarife. In plus, pentru comenzile mai mari de 399 de lei, Casa New Concept asigura transportul gratuit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu