vineri, 28 octombrie 2016

Sfaturi pentru alegerea si purtarea gentilor de umar

Este un lucru bine stiut ca femeile adora gentile si nu pierd nicio ocazia pentru a purta sau pentru a cumpara una. Pentru ca am intrat intr-un alt sezon, avem un bun prilej de a adauga in garderoba personala una sau chiar mai multe posete de la Wild Inga. In aceasta toamna, la mare cautare sunt modelele de genti umar de dama, mai ales dat fiind faptul ca a inceput un nou an scolar, iar fetele sunt nevoite sa isi duca in fiecare zi cu ele cartile sau cursurile pentru facultate.

Cum alegem o geanta?

Daca sunteti in cautarea unei noi posete trebuie sa aveti in vedere mai multe aspecte pentru a nu va parea rau de alegerea facuta, iar pentru ca mai apoi produsul achizitionat sa sfarseasca aruncat si uitat in dulap. In primul rand trebuie sa va stabiliti un buget, iar apoi sa cautati site-uri din acest domeniu care furnizeaza produse de calitate. Cu o multime de clienti multumiti, Wild Inga a adunat de-a lungul timpului zeci de modele care le-au cucerit pe femei.

Un al doilea pas este sa va uitati peste cat mai multe imagini petru a va face o parere, iar mai apoi incercati sa va imaginati cateva outfit-uri cu modelele de genti umar de dama care v-au atras atentia. Totodata este extrem de important sa potriviti accesoriul cu cat mai multe haine din garderoba pentru a nu va alege un model pe care sa il purtati doar o singura data din lipsa de solutii.

Cum purtam o geanta?

Chiar daca v-ati facut o imagine per ansamblu asupra tinutelor, atunci cand primiti comanda acasa, incercati sa va imbracati cu ceea ce aveti in minte deoarece nu tot timpul va iesi asa cum va doriti. Puteti accesoriza geanta cu o esarfa sau o pereche de pantofi potriviti pentru ca in final sa luati decizia cea mai buna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu