marți, 8 noiembrie 2016

Ce garantie avem la o colantare a masinii

De cativa ani principala metoda de a personaliza sau infrumuseta un autoturism nu mai este vopsirea acestuia, deoarece aceasta procedura este foarte costisitoare, dar aduce si cateva dezavantaje. In primul rand este nevoie de cateva zile pana cand autoturismul sa fie gata, timp in care soferii nu se pot folosi de masina, iar vopsirea integrala incepe de la 1.000 de euro chiar si in cazul celor mai mici autoturisme. Astfel, alternativa este reprezentata de serviciul de colantari masini la care apeleaza tot mai multi soferi.

Preturi bune

Cu siguranta ca partea financiara este unul dintre aspectele principale pentru cei mai multi dintre noi, iar aceasta procedura este foarte avantajoasa, fiind de 4 ori mai ieftina decat vopsirea obisnuita. Cu alte cuvinte, pentru a colanta integral o masina precum Renaul Clio, Opel Astra sau Dacia Logan, clientii trebuie sa pregateasca cel mult 1.000 de lei.

Mai putin timp pierdut

De asemenea, un alt avantaj important este faptul ca procedura este pusa in aplicare in doar cateva ore, fiind necesare circa 15 minute pentru fiecare element. Astfel, atunci cand apar zgaraieturile inevitabile din parcari, acestea sunt mult mai usor de remediat, fiind suficienta inlocuirea autocolantului de pe elementul respectiv.

Durata de viata


Clientii au la dispozitie o gama foarte variata de culori din care sa aleaga dupa preferinte, insa sunt si mai multe tipuri de autocolante cu proprietati diferite. Asadar, cele mai accesibile din punct de vedere financiar vor fi rezistente pentru o perioada de pana la 2 ani, urmand ca mai apoi sa inceapa sa se dezlipeasca pe la colturi si nu se vor mai prezenta in cele mai bune conditii. Insa aceasta optiune pentru colantari masini este potrivita pentru cei care fac schimbari mai des, dar sunt disponibile si autocolante mult mai rezistente, care promit o durata de viata de peste 5 ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu