luni, 12 iunie 2017

Ceasurile smartwatch au din ce in ce mai multe functii utile



Orice persoana pasionata de tehnologie trebuie sa aiba in colectie cateva ceasuri smartwatch iUni, intrucat acestea nu numai ca sunt accesibile la preturi foarte bune, insa sunt si usor de folosit, iar gama este suficient de variata pentru a indeplini preferintele si nevoile tuturor. Acestea au incorporat un ecran de dimensiuni modeste cu care sunt accesibile nenumarate functii menite sa ne faca viata mai usoara.

Diferite caracteristici

Este mai simplu ca niciodata sa se efectueze apeluri, deoarece acestea pot fi initiate direct de la incheietura mainii, insa pot fi verificate si mesajele sau notificarile venite de pe retele de socializare precum Facebook, Instagram sau Twitter. 

Sunt incorporate si numeroase functii folositoare pentru sportivi, precum pedometru, altimetru, cronometru si nu numai, in timp ce functia antifurt este folositoare in toate conditiile. In plus, poate fi redata muzica din telefon sau controlata camera acestuia pentru a captura cele mai grozave imagini. Agenda este transferata si accesibila la ceas, pot fi sincronizate mesajele, iar alerta poate fi silent, cu sunet sau vibratii, in functie de nevoi.

Capacitatea bateriei variaza de la un model la altul, insa media este de 400 mAh, ceea ce presupune o autonomie de pana la 3 zile, in functie de intensitatea cu care este folosit ceasul. Pentru o incarcare completa sunt suficiente trei ore, astfel ca totul se desfasoara in cel mai scurt timp.

Unde gasesc?

Ceasuri smartwatch iUni se gasesc la magazinul online cu acelasi nume, unde preturile sunt foarte bune, insa sunt propuse si nenumarate oferte si promotii. De asemenea, clientii se bucura si de transport gratuit prin curier de fiecare data cand comanda produse in valoare de minim 499 de lei. Nu in ultimul rand, acestia au ocazia de a testa produsele in showroom-ul din Bucuresti pentru a avea garantia ca au luat cea mai buna decizie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu