joi, 17 noiembrie 2016

Care este locul ideal pentru un masaj erotic profesionist?

Masajul erotic reprezinta una dintre cele mai grozave modalitati de relaxare, fiind foarte usor de pus in practica daca se cunosc cateva dintre tehnicile esentiale. Cu toate acestea, pentru cele mai bune servicii, oricine ar putea apela la un salon profesionist, unde sa se bucure de conditii ideale, iar maseuzele sa aiba experienta necesara astfel incat sa ii poata relaxa pana si pe cei mai stresati dintre clienti. Astfel, prin atingerile senzuale, nu numai ca va creste dorinta sexuala, insa se pot trata si cateva probleme, precum ejacularea prematura, iar oricine poate ajunge pana in al noualea cer.

Locul ideal

De asemenea, in cadrul unui salon, oaspetii se pot bucura si de atmosfera ideala, fiind primiti cu caldura in spatii perfecte pentru aceasta activitate si unde oricine se poate simti cu adevarat liber. Muzica trebuie aleasa cu atentie deoarece poate influenta foarte mult starea de spirit, insa si decorurile sunt esentiale, fiind recomandata utilizarea betisoarelor parfumate pentru creearea unui mediu ideal pentru aceasta activitate.



Uleiul potrivit

Pentru ca un masaj erotic sa fie efectuat in mod corespunzator, trebuie acordata o atentie sporita si alegerii uleiului potrivit. Astfel, acesta nu numai ca nu trebuie sa provoace mancarimi sau iritatii, insa trebuie sa aiba si un miros parfumat, care sa placa tuturor, iar acesta ar trebui incalzit in prealabil pentru un sentiment mult mai grozav.

Tehnicile perfecte


Pentru ca procedura sa fie una de succes, este important ca maseuzele sa nu se concentreze doar asupra zonelor genitale, deoarece exista si alte parti ale corpului foarte sensibile la atingere, precum genunchii, coatele, urechile, incheieturile, gatul, coapsele, fiecare dintre acestea aducand beneficiarii cu un pas mai aproape de placerea suprema. In schimb, in cadrul saloanelor profesioniste, maseuzele urmeaza cursuri pentru a se specializa in acest domeniu si sa dobandeasca cunostintele si abilitatile necesare.

marți, 8 noiembrie 2016

Ce garantie avem la o colantare a masinii

De cativa ani principala metoda de a personaliza sau infrumuseta un autoturism nu mai este vopsirea acestuia, deoarece aceasta procedura este foarte costisitoare, dar aduce si cateva dezavantaje. In primul rand este nevoie de cateva zile pana cand autoturismul sa fie gata, timp in care soferii nu se pot folosi de masina, iar vopsirea integrala incepe de la 1.000 de euro chiar si in cazul celor mai mici autoturisme. Astfel, alternativa este reprezentata de serviciul de colantari masini la care apeleaza tot mai multi soferi.

Preturi bune

Cu siguranta ca partea financiara este unul dintre aspectele principale pentru cei mai multi dintre noi, iar aceasta procedura este foarte avantajoasa, fiind de 4 ori mai ieftina decat vopsirea obisnuita. Cu alte cuvinte, pentru a colanta integral o masina precum Renaul Clio, Opel Astra sau Dacia Logan, clientii trebuie sa pregateasca cel mult 1.000 de lei.

Mai putin timp pierdut

De asemenea, un alt avantaj important este faptul ca procedura este pusa in aplicare in doar cateva ore, fiind necesare circa 15 minute pentru fiecare element. Astfel, atunci cand apar zgaraieturile inevitabile din parcari, acestea sunt mult mai usor de remediat, fiind suficienta inlocuirea autocolantului de pe elementul respectiv.

Durata de viata


Clientii au la dispozitie o gama foarte variata de culori din care sa aleaga dupa preferinte, insa sunt si mai multe tipuri de autocolante cu proprietati diferite. Asadar, cele mai accesibile din punct de vedere financiar vor fi rezistente pentru o perioada de pana la 2 ani, urmand ca mai apoi sa inceapa sa se dezlipeasca pe la colturi si nu se vor mai prezenta in cele mai bune conditii. Insa aceasta optiune pentru colantari masini este potrivita pentru cei care fac schimbari mai des, dar sunt disponibile si autocolante mult mai rezistente, care promit o durata de viata de peste 5 ani.